Marcin Zelent
EXECUTIVE CHEF
ON A KNIFE-EDGE
Kuchnia jest moją pasją od dzieciństwa, a od ponad 10 lat mam przyjemność realizować ją zawodowo. W gotowaniu najbardziej lubię łączyć tradycję z nowoczesnością, poszukując coraz to nowych technik przyrządzania dań. Uważam, że świeże i naturalne produkty są podstawą do sukcesu na talerzu. Moją ulubioną kuchnią jest kuchnia polska i orientalna. Oprócz gotowania interesują mnie japońskie noże, street art oraz tatuaże.
Anna Sęk
SALES COORDINATOR
HUMAN TO HUMAN
Koordynator działu sprzedaży konferencji, imprez okolicznościowych. Perfekcjonizm w przygotowaniu przyjęć oraz doskonały kontakt z ludźmi to jej niewątpliwe atuty. W sprzedaży pracuje od lat. Inspiruje mnie mądrość ludziach, bo jest nieskończona. Nie zalety ciała i majątek dają człowiekowi szczęście lecz dobroć charakteru i zalety umysłu ludzkiego. Dobry nastrój jest jak słoneczny dzień, który promieniuje wokół i jest moim motorem do życia.
Marta
GASTRONOMY MANAGER
TEAMWORK IS IMPORTANT IN BANQUETS
Organizacją imprez, bankietów, konferencji zajmuje się od 10 lat . Świetnie czuje się w zarządzaniu przebiegiem imprezy. Doskonale odnajduje się w dużych imprezach wymagających przygotowania. Wie jak ważne jest motywowanie innych do działania, samemu dając przykład ciężkiej i profesjonalnej pracy. Uważa że w organizacji planów przebiegu imprez istotna jest gra zespołowa.
Spotkajmy się...
- CZEKAMY NA TWOJĄ WIADOMOŚĆ -